Izglītība

Kursa nosaukums Pasniedzējs Norises laiks Norises vieta Maksa Pieteikties
Interaktīvi materiāli māsām ar iespēju mācīties tālmācībā. e - studijas
Tālmācība
Latvijas Māsu asociācijas Biedru kopsapulce Dita Raiska, Inese Budzila, Jeļena Urbēna, Iveta Krastiņa, Līga Ārente, Lma valde 23/03/2017
13.30. - 17.30.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra Latvijas Onkoloģijas centrs lielā konferenču zāle, Hipokrāta iela 4, Rīga Piedalās tikai Latvijas Māsu asociācijas biedri. Bezmaksas Reģistrācija slēgta
Endoskopijas māsu apvienības seminārs. Mūsdienu aktuālie jautājumi endoskopijā. Prof. Anatolijs Danilāns, Dr. med. Linda Sosāre, Dr. Edgars Bodnieks, Svetlana Mazjāne 25/03/2017
10-13.30
Rīgas 1.slimnīcas konferenču zālē, 1.stāvā, Rīgā, Bruņinieku ielā 5 Dalība konferencē - bez maksas, vietu skaits ierobežots, dalībnieku reģistrēšanās pirms konferences obligāta. Reģistrācija slēgta
Sagatavošanās kursi sertifikācijas eksāmenam "Ievads aprūpes procesā" Dita Raiska 25/03/2017
10.00 - 15.00
Rīga, Skolas iela 3, 3. stāva konferenču zāle LMa biedriem - 10.00 EUR, pārējiem kursu dalībniekiem - 15.00 EUR Reģistrācija slēgta
Ķirurģiskās aprūpes māsu konference "Teorija un prakse - ķirurģisko pacientu ārstēšanas un aprūpes aspekti" Ingrīda Savicka, Kaspars Ķīsis, Raimonds Karls, Eleonora Lāce, Leila Korejeva, Diāna Fridrihsone, Oļegs Sokolovs - Karijs, Aivars Vētra, Jelena Civako, Dārta Balčūne, Kitija Irbe, Kaspars Ozols, Jānis Miezītis, Dace Jakovicka 29/03/2017
10.00 - 16.00
Anniņmuižas bulvāris 26, Rīgā LMa biedriem - bezmaksas, pārējiem konferences dalībniekiem - 9,75 EUR
Garīgās veselības aprūpes māsu apvienības konference Jekaterina Jeremejeva, Lilita Petermane, Aleksandrs Veržbickis, Sandra Pūce, Sandra Žvagule, Inese Zārdiņa 06/04/2017
10.00 - 14.30
VSIA “Slimnīca “Ģintermuižā””, Filozofu iela 69, Jelgava Konference paredzēta Lma Garīgās veselības aprūpes māsu apvienības biedriem
Neonatoloģijas māsu konference Lilita Danilāne-psiholoģe, Olita Lase-BKUS bērnu māsa, Aija Kraģe-SIA Abbvie pārstāve, Dace Sniedze ārsts-neonatologs, Amanda Smildzere ārsts-neonatologs, Aija Lielnora-LMa Bērnu aprūpes māsu SK pr-a, Ieva Damberga-BKUS klīniskā virsmāsa 11/04/2017
10.00 - 17.00
J. Asara iela 5, RSU Sarkanā krusta medicīnas koledža, Rīgā Latvijas Māsu asociācijas biedri (ar veiktu biedra naudas maksu par 2017. gadu)-bez maksas, Konferences dalībnieki 12 eur
AKTUALITĀTES ONKOLOĢISKO PACIENTU APRŪPĒ Inta Laže, Svetlana Kašperova Lilita Roznere Dita Raiska Dace Saukuma Vita Duļbinska Kristīne Stalidzāne 20/04/2017
13.00.-.- 17.00
Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (RAKUS), stacionārs Latvijas Onkoloģijas centrs (LOC), lielā konferenču zāle, Hipokrāta iela 4, Rīga Dalība konferencē - bez maksas, vietu skaits ierobežots, dalībnieku reģistrēšanās pirms konferences obligāta
Latvijas Māsu asociācijas starpdisciplinārā izbraukuma konference Daugavpilī Dita Raiska, Aija Lazdāne, ,Andrejs Cvetkovs, Ilva Aršauska, Inese Budzila, Jekaterina Romanova ,Kristiāna Berķe, Inita Veidemane 28/04/2017
11.00 - 16.00
Daugavpils, Vasarnīcu ielā 20, 2. stāva zālē Latvijas Māsu asociācijas biedri (ar veiktu biedra naudas maksu par2017. gadu)-bez maksas, Konferences dalībnieki 8,25 eur