Izglītība

Kursa nosaukums Pasniedzējs Norises laiks Norises vieta Maksa Pieteikties
Interaktīvi materiāli māsām ar iespēju mācīties tālmācībā. e - studijas
Tālmācība
Endoskopiju māsu apvienības seminārs Ilze Briuka, BKUS Renāte Snipe, BKUS Ieva Damberga BKUS Inta Kalniņa, BKUS Agnese Ozoliņa OLYMPUS Jānis Snikvalds JIM 23/03/2019
10.00-15.30
Bērnu klīniskā universitātes slimnīca, Ārstu mājas 5. stāva auditorija,Vienības gatve 45,Rīgā Latvijas Māsu asociācijas biedri -bezmaksas, citi- 10,50 EUR. Par konferenci tiks piešķirti 7 TIP Reģistrācija slēgta
RETO SLIMĪBU SEKCIJA RSU konferencē "KNOWLEDGE FOR USE IN PRACTICE" dažādi 03/04/2019
9.00 -14.00
Rīgas Stradiņa universitātes aula (Dzirciema iela 16, Rīga) Dalība konferencē ir BEZ MAKSAS! Reģistrētajiem konferences apmeklētājiem uz e-pastu tiks izsūtīti dalību apliecinoši sertifikāti.
Latvijas Māsu asociācijas Anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsu apvienības biedru sapulce Evija Bakša -Zveja uc 06/04/2019
10.00-12.30
P. Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca, Latvijas Kardioloģijas centra konferenču zāle, Pilsoņu iela 13, Rīga Tikai LMa biedriem; par dalību konferencē tiek izsniegta izziņa par 3 tālākizglītības punktu iegūšanu
Neformālās izglītības programma “Alkohola, nikotīna, procesu atkarības problēmu identificēšana un īsās intervences sniegšana primārajā veselības aprūpē” veselības centra “Vivendi” speciālisti – Ilze Maksima, narkologs, Tarass Ivaščenko, ārsts-psihoterapeits, un Ilze Plauča, klīniskais psihologs 17/04/2019
1. grupa: 17. - 19. 04. 9:00-17:00 2. grupa: 6. - 8. 06. 9:00-17:00 3. grupa: 11. - 13. 07. 9:00-17:00 4.grupa: 5. - 7. 09. 9:00-17:00 (vieta tiks precizēta)04.
Dzirnavu ielā 16, Rīga Dalība apmācību programmā ir BEZMAKSAS. Saskaņota LMa(NTI/P-0805).Dalībniekiem tiks piešķirtas apliecības par 24 TIP/ farmaceitiem 36 TIP vērtībā.
Sagatavošanās kursi eksāmenam ''Ievads aprūpes procesā'' Dita Raiska 18/04/2019
9.30 -14.30
LMa birojs, Skolas iela3, 3.stāva konferenču zāle LMa biedriem -10.00 EUR, citiem 15.00 EUR
Latvijas Māsu asociācijas Ķirurģiskās aprūpes māsu konference "Ķirurģisko pacientu ārstēšanas un aprūpes aspektu novitātes" Mg.sc.sal., MBA Ingrīda Savicka u.c 30/04/2019