Izglītība

Kursa nosaukums Pasniedzējs Norises laiks Norises vieta Maksa Pieteikties
Interaktīvi materiāli māsām ar iespēju mācīties tālmācībā. e - studijas
Tālmācība
Seminārs “Traumatisma profilakses pasākumi ģimenēs ar bērniem”. traumatologs Rota Vēciņa, pirmās palīdzības pasniedzēja Alma Egle un ārsta palīgs Edgars Sīmanis 24/10/2017
9.30.-15.00 Par semināra apmeklēšanu tiks piešķirti 8 tālākizglītības punkti.
Rīgā (Šarlotes ielā 1 B, biedrības “Latvijas Sarkanais krusts” 3.stāva konferenču telpā) Dalība seminārā ir bez maksas
Latvijas Māsu asociācijas Latvijas māsu vadītāju apvienības dibināšanas konference Ilze Kalniņa, Laura Andersone 26/10/2017
no plkt.11.00-13.00
Latvijas Māsu asociācijas 3. stāva konferenču zālē Tikai LMa biedri