Izglītība

Kursa nosaukums Pasniedzējs Norises laiks Norises vieta Maksa Pieteikties
Internās aprūpes māsu gada atskaites konference Gunta Dukse, Anete Kurklete, Agita Melbārde Kelmere, Ilona Vasiļevska, Inese Budzila, Sandra Liepiņa 23/02/2017
13.00 - 17.00
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra Latvijas Onkoloģijas centrs lielā konferenču zāle, Hipokrāta iela 4, Rīga LMa Internās aprūpes māsu apvienības biedriem - bezmaksas Reģistrācija slēgta
Sagatavošanās kursi sertifikācijas eksāmenam "Ievads aprūpes procesā" Dita Raiska 24/02/2017
10.00 - 15.00
Rīga, Skolas iela 3, 3. stāva konferenču zāle LMa biedriem - 10.00 EUR, pārējiem kursu dalībniekiem - 15.00 EUR Reģistrācija slēgta
Operāciju māsu apvienības biedru kopsapulce Ilze Neparte, Gundars Lācis, Andris Upminis, Inita Veidemane 04/03/2017
9.00-13.30
VSIA “Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīca”, Duntes iela 22, Rīga LMa Operāciju māsu apvienības biedriem - bezmaksas
Anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsu apvienības biedru sapulce Evija Bakša - Zveja 11/03/2017
11.30 - 14.00
Rīgas Dzemdību nams Miera iela 45, Rīga Sēde paredzēta tikai LMa Anestēzijas, intensīvās un neatliekamās aprūpes māsu apvienības biedriem
Latvijas Māsu asociācijas Biedru kopsapulce Dita Raiska, Inese Budzila, Jeļena Urbēna, Iveta Krastiņa, Līga Ārente, Lma valde 23/03/2017
13.30. - 17.30.
Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas stacionāra Latvijas Onkoloģijas centrs lielā konferenču zāle, Hipokrāta iela 4, Rīga Piedalās tikai Latvijas Māsu asociācijas biedri. Bezmaksas
Ķirurģiskās aprūpes māsu konference "Teorija un prakse - ķirurģisko pacientu ārstēšanas un aprūpes aspekti" Ingrīda Savicka, Kaspars Ķīsis, Raimonds Karls, Eleonora Lāce, Leila Korejeva, Diāna Fridrihsone, Oļegs Sokolovs - Karijs, Aivars Vētra, Jelena Civako, Dārta Balčūne, Kitija Irbe, Kaspars Ozols, Jānis Miezītis, Dace Jakovicka 29/03/2017
10.00 - 16.00
Anniņmuižas bulvāris 26, Rīgā LMa biedriem - bezmaksas, pārējiem konferences dalībniekiem - 9,75 EUR
Garīgās veselības aprūpes māsu apvienības konference Jekaterina Jeremejeva, Lilita Petermane, Aleksandrs Veržbickis, Sandra Pūce, Sandra Žvagule, Inese Zārdiņa 06/04/2017
10.00 - 14.30
VSIA “Slimnīca “Ģintermuižā””, Filozofu iela 69, Jelgava Konference paredzēta Lma Garīgās veselības aprūpes māsu apvienības biedriem